středa 22. července 2015

Tábor a vše kolem něj

Určitě jste si všimli, že pořád píšu o táboře, a to proto, že se na něj strašně těším.
Na začátek bych vám prozradila, že se můžete těšit na článek ,,Co si beru na tábor" (možná) a potom na zážitky z tábora, jak to tam probíhalo nebo něco podobného.

Na tento tábor jedu už podruhé. I přes to, že první rok jsem nikoho neznala osobně a s nikým se tam moc nebavila tak se na tento rok opravdu hodně těším, a to hlavně z toho důvodu, že tam budu s mýma dvěma kamarádkama (nejlepšíma). Jedna z nich, která se jmenuje Natka asi bude natáčet vlogy na YT mým foťákem, ale ještě to není jisté.

Tento tábor pořádá Gymnázium J. Wolkera Prostějov, ve spolupráci s Městskou knihovnou Prostějov a Divadlem Point pod záštitou náměstka hejtmana Oloumouckého kraje Mgr. Aloise Mačáka, MBA.

Tábor je zaměřen na umění v oblasti filmu, divadla, hudby a výtvarného umění. Jednotlivé obory vedou kvalifikovaní pedagogičtí odborníci ve svých samostatných dílnách. Výsledky dílen jsou spojeny do společných projektů, které jsou každoročně prezentovány na závěr pobytu, dále ve slavnostní premiéře v Prostějově a při nejrůznějších příležitostech (festivaly, přehlídky, reprezentační akce aj.) doma i v zahraničí. Tábor patří ve své sféře ke špičce v České republice. V současnosti je vyhledávanou letní aktivitou pro děti a mládež z celé republiky. (zdroj-www.divadlopoint.cz)

Ještě bych vám teda chtěla říct, že minulý rok bylo na tomto táboře 60 lidí (bez pedagogů) a to je teda dost! Jezdí tam i lidé z Prahy, Slovenska, Rožnov pod Radhoštěm..a samozřejmě z Prostějova.

Tak doufám, že se budete těšit na další příspěvky a zatím ahoj.











Žádné komentáře:

Okomentovat